Η φιλοσοφία μας

Η ELIXIRIUM NATURA είναι μια ελληνική εταιρεία φυτικών προϊόντων με σκοπό τη δημιουργία αξιόπιστων και υψηλής ποιότητας φυτικών καλλυντικών για τη φροντίδα του δέρματος, προσώπου -σώματος – μαλλιών.

Τα προϊόντα ELIXIRIUM NATURA βασίζονται στην εξαιρετική ποιότητα του φημισμένου βιολογικού ελαιολάδου και επιπλέον είναι εμπλουτισμένα με φυσικά, πιστοποιημένα δραστικά συστατικά από το φαρμακείο της φύσης.

Βιολογική αλόη, λάδι argan, εκχυλίσματα φύλλων ελιάς, χαμομηλιού, τεϊόδενδρου και βιταμίνες ενισχύουν αποτελεσματικά τα προϊόντα μας, ώστε να καλύπτουν κάθε ανάγκη για καθημερινή περιποίηση και φροντίδα κάθε τύπου επιδερμίδας. 

Κάθε προϊόν μας έχει πολλαπλές δράσεις: ενυδατώνει, προστατεύει από τις επιθέσεις του περιβάλλοντος, προλαμβάνει και αντιμετωπίζει τα σημάδια γήρανσης και τη φθορά που επιφέρει ο χρόνος.

Η χρήση αγνών, 100% βιολογικά πιστοποιημένων αιθέριων ελαίων αναζωογονεί, τονώνει και απομακρύνει την ένταση και το στρες.
Βασικό πλεονέκτημα των φυσικών συστατικών είναι η ενίσχυση της φυσικής λειτουργίας του δέρματος.

Η ποιότητα και η περιεκτικότητα των φυτικών εκχυλισμάτων, των αιθέριων ελαίων αλλά και των άλλων δραστικών ουσιών εξασφαλίζει το μέγιστο αποτέλεσμα. Η μοναδική ελληνική φύση με τα βότανα υψηλής βιολογικής αξίας, αποτελεί έναν ανεκτίμητο θησαυρό και πηγή έμπνευσης.

Το σύμβολο μας έχει διττή σημασία: φύλλο και σταγόνα νερού. Το φύλλο, υπέροχο δείγμα της φύσης, υποδηλώνει από τη μια τη φυτική προέλευση των προϊόντων, ενώ το νερό αποτελεί  πηγή ζωής, τόνωσης και αναζωογόνησης.

Η ELIXIRIUM NATURA έχει στόχο να παραμένει πιστή στην αποστολή της προάγοντας έναν φυσικό τρόπο ζωής.
Το όραμα της ELIXIRIUM NATURA απλώνεται μέσα από τα ποιοτικά, αποτελεσματικά και ασφαλή προϊόντα της. Οι προσεγγίσιμες τιμές των προϊόντων μας υποστηρίζουν την κυρίαρχη άποψη της εταιρείας, ότι ένα άριστο προϊόν πρέπει να κλίνει υπέρ του καταναλωτή.

Η φιλοσοφία είναι μία και μοναδική: ΦΥTΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ.

ELIXIRIUM NATURA, ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΣΑΣ ΕΛΙΞΗΡΙΟ!!!

Product Manager
Ιπποκράτης Καζουλλάκης
φαρμακοποιός